Изграждане и ремонт на ВиК мрежи

Израждане на ВиК мрежи, ремонт на ВиК мрежи

Изграждане и ремонт на ВиК мрежи – основна дейност на компанията. Етикет ЕООД предлага подмяна, ремонт и изграждане на всякакви ВиК мрежи и системи. Всички ремонтни дейности и изграждане и експлоатация на водопроводни и канализационни инсталации. Фирмата е с голям опит във ВиК проектирането и строителството.

Изграждането на ВиК е изключително отговорна услуга, състояща се от няколко етапа:

  • оглед и планиране;
  • разработване на проект;
  • изпълнение;
  • контрол и поддръжка на вече готова инсталация.

Нашите проектанти извършат оразмеряването и проектирането им според потребностите на конкретния клиент, функционалното предназначение на сградата и всички нормативни изисквания.

Работим с всички размери и типове тръби и арматура, произведени от различни суровини, подходящи за водоснабдяване и канализация. Влагаме материали и консумативи с качество, защитено със сертификати. Имаме необходимото техническо оборудване и специалисти за изкопните работи и професионалния монтаж на инсталациите, довършителните и възстановителни операции след него.
Когато се налага подмяна на стара инсталация и заменянето й с нова, или реновирането й, се справяме с различните видове използвани системи без ограничения.

При желание, поемаме обслужването, профилактиката и поддръжката на инсталациите – водопроводни, канализационни, отоплителни, както и всички спешни ремонти и отстраняване на аварии.

Гарантираме ви качество, коректност и добри цени.

« 1 на 2 »

 

Вашият коментар